dimarts, 11 de novembre del 2014

Nou Grup Juvenil - 1983


L’ENDEMÀ DE BODES

Debut d’un Grup teatral.-El Grup “Amics del Teatre” del Cercle de Catòlics presentà en dues actuacions el drama rural en tres actes, de Josep Pous i Pagès, “L’ENDEMÀ DE BODES”. Sota la direcció de Josep Antoni Tudela, actuaren Carme Llach (sorprenent en un paper dramàtic de difícil execució), Assumpció Geli, Josep A. Tudela, Jordi Domènech, Josep Coll, Esteve Angelats i Jaume Albertí. Col.laboraren en llum i só, Miquel Rustullet i Ultà Gomez; en l’escenografia, Jaume Geli Julbe, Miquel Tarradas i Joan Masó; de traspunts, Dolors i Francesca Juanola, amb veus de Fina Geli, Gemma Geli i Núria Heras.

  El públic, nombrós en la primera actuació (que oferiren en homenatge a Josep Saderra) aplaudí als finals d’acte i a la cloenda de la representació,

  Aquest Grup teatral (anunciat per Joan Geli com un grup jovenil del Cercle de Catòlics) ha començat meritoriament una nova singladuraa teatral que desitgem vagi prosperant i assolint bons éxits en el futur.El Cercle necessita gent nova per proseguir el fecund i inportant treball dels seus grups de teatre que poden entreseguir-la aquests afeccionats qua van sorgint dedicant-se a aquesta comesa. Josep A. Tudela, que sent el teatre profundament, pot ésser l’home que doni aquest impuls al teatre banyolí, puix a “L’endemà de bodes” hi ha encerts en escenes de “conjunt” que ens demostren que l’home, com a director, pot assolir una tasca ben fructífera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada