dissabte, 26 d’abril del 2014

Dècada anys 70 - Any 1973


Llegenda de Font Romeu

 

  A  la segona part de la tradicional vetllada de la Puríssima en el Cercle de Catòlics, l’agrupació Amics del Teatre  presentà l’escenificació inspirada en una rondalla original de Pere Mauri Ribas, “Llegenda de Sant Romeu”. Cal dir que aquesta fou una representació ben acurada i que mantingué l’atenció del nombrós públic. En aquestes vetllades  on predomina tant el públic infantil és interessant presentar obres d’aquest gènere, ja que la mainada segueix en interés la representació, cosa que s’havia fet difícil en els darrers anys per l’equivocació de donar a conèixer comedietes intranscendents.

  Encara que s’hagi aconseguit del tot un seguiment de silenci a la sala, l’experiència d’aquest any ha de fer obrir els ulls als organitzadors per tal d’estudiar per la festa de la Puríssima del 74, una obra  de “teatre infantil modern”. Creiem que amb una representació digne d’aquest caire tots hi sortirem guanyant.

  “La llegenda de Font Romeu” fou interpretada per Josep Aurich, Lluis Vila, Jaume Figueras, Josep Figueras P, Francesc X. Feliu, Miquel Figueras, Xavier Olivas, Josep M. Viñas, Joan Palmada i el nen Jordi Angelats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada