dimarts, 22 de juliol del 2014

Dècada anys 80 - Any 1980


INICI DEL CENTENARI DEL NAIXEMENT DE JOSEP MARIA FOLCH I TORRES

ELS PASTORETS per el Grup Teatral d’Arbúcies

 

  Passades les festes nadalenques es presentà en el teatre del Cerrcle de Catòlics l’agrupaciço teatral d’Arbúcies que representà els famosos PASTORETS de Josep Maria Folch i Torres, que des del temps “d’abans de la guerra” no es representavein a Banyoles (l’havien representat agrupacions locals en el desaparegut teatre Principal).

  El públic seguí des del primer moment aquests “Pastorets” amb vertader entusiasme i foren molt aplaudits en els finals dels quadres. Efectes de llum i so es veieren ben aconseguits, i molt més partit  se n’hagues tret d’haver pogut disposar del ciclorama. La interpretació en conjunt agradà i cal esmentar com un dels valors primordials el magnífic Cor de Veus dels pastors del Grup Arbucienc. Les “cobles” molt encertades tingueren bona acceptació i foren moilt aplaudides pel públic que omplia gairebéel local.

  Amb aquesta obra, el Cercle de Catòlics inicia l’Homenatge de Josep Maria Folch i Torres en el Centenari del seu naixement, en el que durant l’any 1980 seguiran altres obres del tan popular escriptor català.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada